Home » Beste anti-moegheidsmatte vir werk in 2022
Business

Beste anti-moegheidsmatte vir werk in 2022

As jy iets koop deur ons skakels, kan ons geld verdien by ons geaffilieerde vennote. Leer meer.

Staan terwyl jy werk, het al hoe meer gewild geword, met meer werkgewers en werknemers wat probeer om gesondheidsbewus te wees. Baie kantore het begin om staande lessenaars te gebruik sodat werknemers minder tyd aan sit kan spandeer. Om op hardehoutvloere of ander harde oppervlaktes te staan ​​kan egter ook negatiewe uitwerking op die gesondheid hê, wat onder andere rugpyn en been- en voetmoegheid veroorsaak. Om dit te bekamp, ​​gebruik mense ‘n anti-moegheid of staande lessenaarmat, wat kussing bied vir lang staan.

‘n Kwaliteit staande lessenaarmat sal jou bene en rug ondersteun terwyl jy ‘n staande lessenaar gebruik of enige plek waar jy vir ‘n lang tydperk moet staan, soos in restaurante, werkswinkels, salonne en verkoopspunte.Wat is ‘n anti-moegheidsmat?

’n Anti-moegheidsmat is ’n gekussineerde mat wat gebruik word om fisiese spanning op die liggaam te verlig, bloedsirkulasie te bevorder en moegheid te verminder as jy vir lang tydperke staan.

Om vir lang tye te staan, kan beenkrampe, rugpyn, spatare en talle ander gesondheidskwessies veroorsaak. Daar word gesê dat ‘n staande mat die tyd van “statiese staan” verlaag deur jou te laat rondbeweeg. Dit bevorder onder meer sirkulasie, goeie postuur. Sommige matte het ander kenmerke soos balansering en massering vir selfs meer gesondheidsvoordele.

Hoekom jy ‘n anti-moegheidsmat moet koop

Baie mense vind die skuif om in werkplekke te staan ​​lonend. Sit word deur baie beskou as “die nuwe rook” aangesien meer en meer geleer word oor die negatiewe gesondheidseffekte van sit.

Belegging in ‘n goeie staande lessenaarmat kan meer werknemers aanmoedig om die oorgang na staande te maak, en sal die ervaring verbeter vir diegene wat dit reeds doen. Hier is ‘n paar redes om die belegging te maak:

 • Verligting van rugpyn: Staan verhoog druk op die ruggraat, wat spierstamheid en spasmas kan veroorsaak, wat lei tot rugpyn. ‘n Goed gedempte mat sal hierdie druk op die ruggraat verminder.
 • Postuur: Jou staande postuur, soos jou sithouding, is direk gekoppel aan jou ruggerief. Anti-vermoeidheidsmatte kan jou ruggraat help om hoeke en houdings te handhaaf wat getoon is om ruggemak te verminder.
 • Help met gewrigspyn: Om heeldag te staan ​​kan lei tot swak sirkulasie in die bene., wat kan lei tot heup-, knie- en ander gewrigspyn. Mate met tekstuur moedig beweging aan, wat die bloed sal laat vloei.
 • Voetmoegheid: Om vir lang tye te staan ​​veroorsaak stres op die voete, veral op harde oppervlaktes. Dit kan lei tot swelling, slegte boë en ander voetpyn en probleme. Matte is gekussing om die spanning op voete te verminder, en sommige het bykomende kenmerke soos masseerpunte en balansborde.

Beste staande lessenaarmatte

Die beste staande lessenaarmat vir jou besigheid hang grootliks af van waar en hoe dit gebruik gaan word. Gelukkig is daar ‘n groot keuse van verskillende groottes en tipes matte. Kyk na ons keuses vir die tien beste:

Ergo-aangedrewe Topo-staande lessenaarmat

Topo Comfort Mat deur Ergodriven , Die nie-plat staande lessenaar anti-moegheid mat met berekende terrein , staande lessenaar mat

Beste staande lessenaarmat: Hierdie mat van Ergodriven is spesifiek ontwerp vir gebruik met ‘n staande lessenaar. Dit beskik oor gedempte terrein, wat volgens die maatskappy onderbewuste beweging, strek en massering aandryf. Hierdie mat beskik ook oor ‘n unieke inkeping wat die gebruiker toelaat om die mat met een voet te beweeg of te herposisioneer.

Hierdie mat is 26,2 x 2,7 x 29 duim en kom in swart en pers. Ergodriven bied ‘n 7-jaar vervaardigerswaarborg en 100% volle-terugbetaling-tevredenheidswaarborg.

Topo Comfort Mat deur Ergodriven met berekende terrein

Koop op Amazon

ComfiLife-vloermat

ComfiLife Anti Fatigue Vloermat

Naaswenner: Hierdie ComfiLife-mat is gemaak van 3/4 duim dik skuim en kan spanning op die rug, knieë en voete verminder terwyl jy lank staan. Dit is maklik om skoon te maak en vlekbestand, duursaam en het ‘n nie-gly onderkant. Hierdie mat kan gebruik word vir ‘n opgestopte kombuis of kassiermat, of as ‘n mat vir jou staande lessenaar.

Hierdie mat is beskikbaar in 13 verskillende kleure en 3 verskillende groottes: 20″x39″ (getoon), 20″x32″ en 24″x70″. ComfiLife bied ‘n 100% geldterug-leeftydwaarborg op sy produkte.

ComfiLife Anti Fatigue Vloermat – 3/4 duim dik

Koop op Amazon

Gorilla Grip oorspronklike premium mat

GORILLA GRIP Original Premium Anti Fatigue Comfort Mat

Beste waarde: Hierdie staande mat van Gorilla Grip het ‘n klippie-tekstuur top 3/4 duim dik premium graad skuim. Daar is verskeie verskillende kleure en patrone beskikbaar, so dit kan dekoratief wees of skaars opgemerk word. Hierdie mat kom in ses beskikbare grootte-opsies, vanaf 39″ x 20″ (getoon).

Daar word gesê dat hierdie mat duursaam is en sal nie mettertyd afbreek of plat raak nie.

Gorilla Grip Original Premium Comfort Mat

Koop op Amazon

Kangaroo Oorspronklike Kommersiële Graad Anti Moegheid Staande Mat

KANGAROO 3,4-duim dik, superieure gemak

Hierdie mat se 3/4″-skuim is ergonomies ontwerp om ‘n balans van ferm en sag te bied. Die bo- en onderkant is albei tekstuur en gemaak om maklik skoon te maak en duursaam te wees.

Hierdie spesifieke mat is 32″ x 20″ en halfsirkelvormig, alhoewel jy dit in ander groottes en vorms kan koop. Dit is beskikbaar in 3 kleure.

Kangaroo Oorspronklike Kommersiële Graad Staande lessenaarmatte

Koop op Amazon

Afdruk CumulusPRO

Afdruk CumulusPRO Kommersiële staande lessenaar Anti-moegheidsmat

Afdruk sê sy matte is gemaak met Cushion-Core-tegnologie, wat ontwerp is om moegheid te verminder en gerief en produktiwiteit te verbeter. Dit is gemaak van duursame poliuretaan en beskik oor ‘n no-trip-ontwerp vir ekstra veiligheid.

Hierdie mat is getoets en gesertifiseer deur die National Floor Safety Institute en ‘n American Chiropractic Association (ACA) Vennoot en het ‘n lewenslange waarborg.

Afdruk CumulusPRO Kommersiële staande lessenaarmatte

Koop op Amazon

Sky Mats Anti Fatigue Comfort Mat

Anti Fatigue Comfort Vloermat deur Sky Mats - Kommersiële graad kwaliteit perfek vir opstaan ​​lessenaars

Hierdie staande matte deur Sky Mats, kompleet met ‘n nie-gly onderkant en ‘n anti-krul rand, is ontwerp om te help om ruggraatdruk te verlig en laer rugpyn te verminder terwyl bloedvloei verhoog word.

Die matte is gemaak van ‘n 3/4 duim dik hoëdigtheid geheue skuim. Hulle absorbeer nie vloeistowwe nie, so hulle is maklik om skoon te maak en kom in verskeie kleure en patrone voor.

Anti Fatigue Comfort vloermat deur Sky Mats – Kommersiële graad kwaliteit

Koop op Amazon

FEZIBO Staande Desk Wobble Board

FEZIBO staande lessenaar anti-moegheidsmat Hout wiebel-balansbord stabiliteitswip met ergonomiese ontwerp gemaklike vloermat

‘n Afwyking van die tradisionele staande matte, bied FEZIBO hierdie wiebelbalansbord. Die mat bly bestendig met ‘n 8,5° kantelhoek sodat jy die volle voordeel van staan ​​kan kry. Daarbenewens kan jy oefen en oefen om jou balans te verbeter deur op die bord te wankel.

Hierdie mat is gemaak van hoëdigtheid latex en kan tot 320 lbs dra. Dit kom met ‘n gratis stel weerstandsbande.

FEZIBO Staande lessenaar Hout Wobble Balance Board Stability Rocker

Koop op Amazon

Amazon Basics

Amazon Basics Anti-moegheid Staande Comfort Mat

Amazon Basics bied hierdie begroting-vriendelike staande lessenaar matte gemaak van halfduim dik skuim. Hulle het nie-krul rande om te voorkom dat hulle struikel, ‘n glyvaste onderkant en ‘n getekstureerde bokant vir vastrap.

Hierdie mat is 36 x 20 duim. Dit kom in swart en bruin.

Amazon Basics Anti-moegheid staande lessenaarmatte

Koop op Amazon

CubeFit Terra staande lessenaarmat

CubeFit TerraMat - Staande lessenaarmat

CubeFit bied ‘n meer bewegingsgerigte mat met sy Terra Mat. Hierdie ongewone het ‘n masseerhoop vir moeë voete, ‘n balansstaaf om kernspiere te betrek, ‘n ondersteuningsbaan om heupbuigers te strek, en ‘n kragwig om kuite te rek. Hierdie mat beweer dat dit die gemak van ‘n plat mat en die 3D-kenmerke van ‘n aktiewe mat kombineer vir meer as 11 verskillende moontlike houdings.

Hierdie mat is gemaak van ekovriendelike ftalaatvrye skuim en is 30,31 x 27,56 x 3,15 duim groot. CubeFit bied ‘n lewenslange waarborg.

CubeFit TerraMat – Staande lessenaar plat mat

Koop op Amazon

Sky Solutions-mat met akupressuurmasseerbal

Sky Solutions Anti Fatigue Kombuis Mat

Nog ‘n mat met ‘n unieke kenmerk, hierdie Sky Solutions-mat beskik oor ‘n ingeboude masserende rolbal om spiere te betrek en moeë voete te streel. Hierdie mat is opgevul met ingeboude akupressuurpunte vir bykomende verligting om vir lang tye te staan.

Gebou met ‘n stewige rand en glyvaste onderkant, word gesê dat hierdie mat goed is vir gebiede wat baie verkeer. Dit word van herwonne materiaal gemaak en is ?25,91 x 24,41 x 2,99 duim.

Sky Solutions-mat met akupressuurmasseerbal

Koop op Amazon

Comfilife Anti Fatigue Vloermat

ComfiLife Anti Fatigue Vloermat

Die ComfiLife-kussingmatkern is gemaak van 3/4 duim dik, hoëdigtheid geheueskuim. Dit het ‘n glyvaste onderkant en skuins rande om krul te voorkom.

Hierdie mat is 20″ x 32″ en kom in ‘n wye verskeidenheid kleure. ComfiLife bied lewenslange waarborg op sy vloermatte.

ComfiLife Anti Fatigue Vloermat

Koop op Amazon

GelPro Anti-moegheid harde vloer nutsmat

NewLife by GelPro Anti-Fatigue Nonslip 1, 2-duim dik harde vloer nutsmat

Laaste op ons lys is hierdie mat van GelPro wat spesifiek ontwerp is vir harde vloere soos dié in motorhuise en pakhuise. Met ‘n halfduim dik is hierdie matte plat in vergelyking met sommige ander op ons lys. GelPro verseker egter sy kopers die dik poliuretaan Ergo-Foam sal nie die bodem bereik nie.

Hierdie jelmatte het ‘n leerkorrel-tekstuuroppervlak, ‘n lae profiel vir maklike beweging, en glyvaste rugkant. Dit is 20″ x 72″ en reghoekig en word gesê dat dit maklik om skoon te maak en duursaam is. GelPro-produkte word in die VSA gemaak.

NewLife by GelPro Anti-Fatigue Nonslip 1/2″ dik harde vloer nutsmat

Koop op Amazon

Waarna om te kyk in anti-moegheidsmatte

Hier is ‘n paar belangrike faktore waarna u moet kyk wanneer u soek na die beste staande lessenaarmatte vir u behoeftes:

 • Grootte: Oorweeg die grootte van die area waar die mat geplaas gaan word, en maak seker dat jy een kies wat groot genoeg is dat dit effektief maar kompak genoeg sal wees om in die verlangde spasie te pas.
 • Kussing: Die mat se dikte het baie te doen met hoe gemaklik dit is. Besluit hoeveel kussing en ondersteuning nodig is.
 • Oppervlakgreep: Maak seker die mat het genoeg greep om nie te gly nie. Terselfdertyd behoort jy dit maklik te kan verstel sonder te veel moeite.
 • Terrein: Sommige matte het ‘n gevarieerde terrein en ander kenmerke om beweging aan te moedig.
 • Vloeroppervlak: Hou in gedagte watter soort vloer jy het. Die meeste matte is geskik vir beide harde vloere soos hout en beton en sagter oppervlaktes soos gras. Maak seker jy koop ‘n mat wat geskik is vir die oppervlak waarop dit gebruik gaan word.
 • Duursaamheid: Maak seker die mat is gemaak van langdurige duursame materiale
 • Waarborg: Baie van die matte op ons lys kom met waarborge wat vir etlike jare of selfs die leeftyd van die produk duur.

Hoe om ‘n anti-moegheidsmat te gebruik

Anti-moegheidsmatte moet in die middel van jou werkspasie geplaas word. Jy moet dit na jou smaak kan rondskuif, maar dit moet nie gly of gly nie. Dit word nooit aanbeveel om meubels bo-op anti-moegheidsmatte te plaas nie, aangesien dit die kussing kan saamdruk en die mat kan verwoes.

Watter soort anti-moegheidsmat is die beste?

Dit hang af van hoe en waar jy dit gaan gebruik. ‘n Staande mat kan omtrent oral gebruik word waar ‘n persoon op hul voete sal wees, maar sommige is meer geskik vir lessenaars as ander. As jy van plan is om ‘n staande mat by jou lessenaar te gebruik, oorweeg een wat spesifiek vir daardie gebruik gemaak is. Vir verkoopspunte, kombuise of pakhuise sal ‘n gewone plat mat waarskynlik die beste wees.

Werk vloermatte teen moegheid?

Navorsing toon dat ‘n mat om op te staan ​​50% van moegheid kan verlaag. Daar is ook getoon dat ‘n staande mat gewrigsdruk, rugpyn, voetmoegheid en meer kan verminder. Dit is beslis beter as om op ‘n harde oppervlak te staan.

Hoe dik moet ‘n staande mat wees?

Weereens, dit is ‘n kwessie van persoonlike voorkeur. Tipies is die beste staande lessenaarmatte tussen 1/2 en 3/4 duim dik, maar sommige is dikker of dunner.

JY MAG DALK OOK HOU VAN:

Kwalifiseer vir afslag, spesiale aanbiedinge en meer met ‘n Business Prime-rekening van Amazon. Jy kan ‘n GRATIS rekening skep om vandag te begin.

Beeld: Amazon


Meer in: Small Business Essentials

Source link

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment