Sfida më e fundit në dizajnin e kostumeve: Riimagjinimi i modës së influencës


Rrëfimi aspirativ i ndikuesit krijon një alegori magjepsëse dhe në kohën e duhur – nëse jo përrallë paralajmëruese – për një protagonist filmi ose televizioni në një kërkim të vetë-zbulimit dhe njohjes. Natyrisht, ajo që veshin këta personazhe është thelbësore për udhëtimet e tyre (të shpërndara-nëpërmjet internetit), pasi ata kërkojnë vërtetimin nga shoqëria në përgjithësi, nga bashkëmoshatarët e tyre dhe ndoshta kritikët e tyre më të ashpër: veten e tyre.

Në sipërfaqe, veshjet e denja për Instagram dhe etiketat e stilistëve që ndjekin ndikimin e veshur nga personazhet tanë të preferuar në ekran – si tek “Emily in Paris”, kostum i dizajnuar nga Patricia Field dhe Marylin Fitoussi – krijojnë një fantazi tërheqëse të modës. Karamelet e syve na bëjnë të klikojmë në episodet e ardhshme dhe është vërtetuar se frymëzon veshjet tona. Por këto veshje po japin edhe një mesazh.

Source link

Related posts

Leave a Comment

nine + 10 =